Sytytetään tekemisen palo – Tekijäiltamat

Sytytetään tekemisen palo!

Huikea Tekijäiltamat-kiertue on päättynyt! Kiitos sinulle, kun osallistuit, kiitos kumppaneille, kiitos paikallisille järjestäjille ja Tekijäiltamat-tiimille. Nyt vain pidetään roihua yllä!

Moontalk
Mainostoimisto Värikäs
Suomen Yrittäjät
Oy TuloksenTuplausToimisto Ab
Moontalk
Mainostoimisto Värikäs
Suomen Yrittäjät
Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Pyydä materiaalia oman Tekijäiltamat-tapahtumanne markkinointiin

Tekijäiltamat sinulle tarjoaa

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 252 000 eläkkeensaajasta ja 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Fennia

Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, saat meiltä kaikki tarvitsemasi vakuutukset. Tunnemme eri toimialojen riskit ja osaamme tarjota oikeanlaiset vakuutukset juuri sinulle. Kun vakuutusturva on kunnossa, voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.

Mustalinja

Yritysten palveluoperaattori – älykkään vuoropuhelun puolesta. Päämäärämme on yritysten kommunikoinnin, työnteon sujuvuuden ja tuloksellisuuden tehostaminen. Kärkituotteemme on suosittu Mustalinja-mobiilivaihde, jossa yritys voi hallinnoida täysin mobiilisti puhelinkommunikaatiotaan.

Mainostoimisto Värikäs

Mainostoimisto Värikäs

Ihmiset muodostavat mielikuvia koko ajan ja kaikesta, väistämättä – myös sinun firmastasi, tuotteistasi ja palveluistasi. Meidän hommaamme on huolehtia ensinnäkin siitä, että visuaalinen ilmeesi on uskottava, toimii kaikkialla ja herättää positiivisia mielikuvia.

Yhtä tärkeää kuin yritysilmeesi on se, mitä viestit ja miten. Jokainen maailmalle tuuttaamasi viesti on brändiviesti, tahdot tai et. Me pidämme huolen siitä, että viestisi vakuuttaa, on kirkas ja jämpti sekä linjassa brändisi kanssa.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta Suomea ja eri toimialoilta. Yrittäjät auttaa yrittäjiä, parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa ja Euroopassa.

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Hilaamme suomalaisia yrittäjiä palkkakuopasta markkinoinnin osaamista ja tekemistä sekä myyntitaitoja kehittämällä. Koulutamme ja valmennamme myyjiä niin pienissä kuin isoissa organisaatioissa.