Sytytetään tekemisen palo – Tekijäiltamat

Sytytetään tekemisen palo!

Huikea Tekijäiltamat-kiertue on päättynyt! Kiitos sinulle, kun osallistuit, kiitos kumppaneille, kiitos paikallisille järjestäjille ja Tekijäiltamat-tiimille. Nyt vain pidetään roihua yllä!

Moontalk
Mainostoimisto Värikäs
Suomen Yrittäjät
Oy TuloksenTuplausToimisto Ab
Moontalk
Mainostoimisto Värikäs
Suomen Yrittäjät
Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Lataa Tekijäiltamat-materiaalit tästä

Jos meni presentaatiossa jokin kohta ohi tai työvihko on päässyt kaikessa hässäkässä hukkumaan, voit ladata ne tuosta alta.

Muista tsekata myös Tekijäiltamat-tarjoukset alta. Ne ovat voimassa vain kiertueen ajan!

Iltamien erikoistarjoukset

(voimassa vain kiertueen ajan)

Tehot tappiin – aikaansaamisen tehokurssi yrittäjälle

Jos haluat eroon jokailtaisesta nakertavasta tunteesta, että ”en tänäänkään tehnyt sitä mitä piti”, tämä koulutus on sinulle.

Tekijäiltamien ajan huipputarjouksena saat Tehot tappiin -koulutuksen 200 euron alennuksella! Maksat siis vain 197 €!

Eikä siinä vielä kaikki!

Kun osta Tehot tappiin -kurssin Tekijäiltamista, saat 30 minuutin henkilökohtaisen sparrauksen kaupan päälle!  Saat vastaukset hankalimpiin aikaansaantikysymyksiisi ja samalla henkistä tukea muutosten tekemiseen.

Osta suoraan tältä sivulta, tai käy Tuplaamon osastolla Tekijäiltamissa hoitamassa tarjous plakkariisi!

Myyntikoulu vuodeksi yhden kuukauden hinnalla!

Aloittelijalle aakkoset, kokeneelle aluevaltauksia ja kertausta, myyntijohtajalle työkaluja ja käytäntöjä, jokaiselle innostusta ja uskoa.

Jos myyt tai johdat myyntiä, Myyntikoulusta saat eväät parempiin tuloksiin.

Kouluun alkaa paukkua todenteolla sisältöä kuukausittain alkaen tammikuusta 2024.

Vain Tekijäiltamien ajan saat käyttöoikeuden koko ensi vuodeksi yhden kuukauden hinnalla!

12 kysymystä tehokkaaseen markkinointiin -kirja

“Markkinointistrategia ja -suunnitelma? Hyi olkoon! Karmeaa konsulttijargonia. Eikä meidän kokoinen firma sellaisia edes tarvitse. Sen kuin vain roiskitaan jotakin seinälle. Sitä paitsi hyvä tuote myy itse itsensä”.

Jos sitten kuitenkin haluaisit tehdä tehokasta markkinointia ja kasvattaa sen avulla myyntiä sekä kannattavuutta, tässä on loistava alku. Tämä kirja sisältää 12 kysymystä, joihin vastaamisen jälkeen sinulla on sekä markkinointistrategia että -suunnitelma! Vaikea kuvitella, että prosessia voisi tehdä tämän helpommaksi. Vastaa ja voita!

Pieni erä kirjaa on vielä jäljellä tilattavaksi. Pidä kiirettä, ennen kuin loppuvat!

Pasi sparraamaan juuri sinua?

Huippusuorituksiin ei pääse yksin. Valmentaja auttaa kaivamaan timantin esiin ja hiomaan sen säkenöiväksi!

Iltamissakin kuulit kuinka paljon yrittäjät ovat hyötyneet, kun joku kysyy, kuuntelee, neuvoo ja toisinaan potkii tekemään.

Osta itsellesi sparraus heti, niin saat verkkokoulutusta kaupan päälle! Saat valita vapaasti jonkin näistä:

  • Pro Myyntikoulu vuodeksi
  • Tehot tappiin -koulutus
  • Mikroyrittäjän kiihdytyskaista

Tekijäiltamat sinulle tarjoaa

Työeläkevakuutusyhtiö Elo

Olemme Elo, suuri suomalainen työeläkevakuuttaja. Huolehdimme, että asiakkaamme saavat ansaitsemansa eläkkeet. Autamme asiakasyrityksiämme menestymään ja vastaamaan muuttuvan työelämän haasteisiin. Hoidamme asiakkaidemme eläkevaroja tuottavasti, turvaavasti ja vastuullisesti. Sijoitusvarat on hyvin hajautettu kansainvälisesti ja eri omaisuusluokkiin. Ne turvaavat eläkkeet ja luovat pohjaa kestäville tuotoille vuosikymmeniksi eteenpäin.

Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 prosenttia on valinnut Elon työeläkekumppanikseen. Vastaamme 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 252 000 eläkkeensaajasta ja 28 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.

Fennia

Olipa yrityksesi minkä kokoinen tahansa, saat meiltä kaikki tarvitsemasi vakuutukset. Tunnemme eri toimialojen riskit ja osaamme tarjota oikeanlaiset vakuutukset juuri sinulle. Kun vakuutusturva on kunnossa, voit huoletta keskittyä liiketoimintaasi.

Mustalinja

Yritysten palveluoperaattori – älykkään vuoropuhelun puolesta. Päämäärämme on yritysten kommunikoinnin, työnteon sujuvuuden ja tuloksellisuuden tehostaminen. Kärkituotteemme on suosittu Mustalinja-mobiilivaihde, jossa yritys voi hallinnoida täysin mobiilisti puhelinkommunikaatiotaan.

Mainostoimisto Värikäs

Mainostoimisto Värikäs

Ihmiset muodostavat mielikuvia koko ajan ja kaikesta, väistämättä – myös sinun firmastasi, tuotteistasi ja palveluistasi. Meidän hommaamme on huolehtia ensinnäkin siitä, että visuaalinen ilmeesi on uskottava, toimii kaikkialla ja herättää positiivisia mielikuvia.

Yhtä tärkeää kuin yritysilmeesi on se, mitä viestit ja miten. Jokainen maailmalle tuuttaamasi viesti on brändiviesti, tahdot tai et. Me pidämme huolen siitä, että viestisi vakuuttaa, on kirkas ja jämpti sekä linjassa brändisi kanssa.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät

Yrittäjät on pienten ja keskisuurten yritysten yritysten etujärjestö, johon kuuluu noin 115 000 jäsenyritystä eri puolilta Suomea ja eri toimialoilta. Yrittäjät auttaa yrittäjiä, parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen olosuhteita Suomessa ja Euroopassa.

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Oy TuloksenTuplausToimisto Ab

Hilaamme suomalaisia yrittäjiä palkkakuopasta markkinoinnin osaamista ja tekemistä sekä myyntitaitoja kehittämällä. Koulutamme ja valmennamme myyjiä niin pienissä kuin isoissa organisaatioissa.